fbpx

АЛ` СЕ НЕКАД ДОБРО ЈЕЛО… А, И САДА ЋЕ!

Ал` се некад добро јело… А, и сад ће! Наставља се… Од праксе да се градска власт квалитетно и обилно храни по ресторанима о трошку свих грађана Пожеге се НЕ одустаје.

Наиме, Општинска управа Пожега расписала је 23.7.2019. године јавну набавку мале вредности за угоститељске услуге процењене вредности  500.000,00 динара без ПДВ-а и „Ketering“ процењене вредности 166.666,66 динара без ПДВ-а. Предвиђено 320 разних кафа, 120 l разних вода, 200 ком разних сокова, 10 l разних ракија, око 70 l пива, око 50 l разних вина, 160 чорби, 350 разних порција разних јела, 300 разних салата, 240 разних посластица и сладоледа и 250 лепиња. „Ketering“ нећемо помињати, нико се није јавио на јавну набавку, па се одустало.

Dokument opštine Požega, al se nekad dobro jelo...
Str 1
Dokument opštine Požega, al se nekad dobro jelo...
Str 2
На јавну набавку јавила су се два позната пожешка ресторана:  СУР „Две липе“ Пожега, са регуларном понудом и ценом  457.074,00 динара без ПДВ-а и „Оровица“ Ђурђе Маслаћ Пожега, који је неблаговремено поднео понуду (окаснио 50 минута).

31.7.2019. године заменик начелника  Мирослав Ковачевић, на предлог комисије, доноси Одлуку о прихватању једине понуде СУР „Две липе“ Пожега.

У моделу уговора који ће бити закључен стоји и члан да наручилац није у обавези да утроши уговорену финансијску вредност , па Иницијатива за Пожегу благовремено опомиње раздрагане челнике наше општине да никако не замене канцеларијски сто кафанским и да никако не конзумирају овај силни алкохол, бар у току радног времена. Могуће је и уз скромне трошкове репрезентације оставити добар утисак делегацијама које посећују нашу општину.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.