fbpx

Писмо родитеља ученика VI – 3 одељења ОШ „Емилија Остојић“

Поштовани суграђани,
у понедељак, 17. јуна 2019. године, ,,Иницијатива за Пожегу“ суочила се са једним необичним захтевом.

Наиме, од стране родитеља једног од ученика одељења VI-3 ОШ ,,Емилија Остојић“ добили смо писмо са молбом да исто обнародујемо и објавимо у целости.

Друга молба везана је за чињеницу да је родитељ који нам је писмо послао инсистирао да остане анониман.
Поштујући интиму и жељу за неекспонирањем (без обзира што нисмо у потпуности сагласни са таквим начином резоновања) – одлучили смо ипак да изађемо у сусрет жељи родитеља да се чује њихова страна приче.

Важну улогу у томе што је ,,Иницијатива за Пожегу“ одлучила да дозволи родитељу ученика одељења VI-3 ОШ ,,Емилија Остојић“ да се огласи посредством нашег сајта, одиграла су чврста уверавања која смо добили чак и са посебно отвореног е-маила (odeljenjevi3.eo.pozega@gmail.com), да велика већина родитеља ученика тог одељења има жељу да се огласи посредством ,,Иницијативе за Пожегу“, која би на тај начин покушала да отвори дискусију о проблему који евидентно постоји у једној од две Основне школе у нашем граду.

С тим у вези, овим путем позивамо и другу страну (ко год себе сматрао „другом страном“) да достави своју верзију догађаја, коју ћемо такође објавити у интегралном облику.

Желимо да истакнемо да је НЕОПХОДАН ДИЈАЛОГ И АРГУМЕНТОВАНА РАСПРАВА поводом овог случаја, како би се ситуација решила на најбољи могући начин и у корист свих.

Родитељи-деца-школа-надлежне институције – У ПИТАЊУ ЈЕ ПРОБЛЕМ СВИХ НАС!

(писмо родитеља, без икаквих корекција, у целини објављујемо)

17. јуна 2019. године

Иницијатива за Пожегу

[pdf-embedder url=“https://www.inicijativa.rs/wp-content/uploads/2019/06/New-Doc-2019-06-17-09.33.02-1.pdf“ title=“New Doc 2019-06-17 09.33.02 (1)“]

* При самом дну странице pdf-прегледача имате стрелице за прелазак на следећу страну писма

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.