fbpx

Поверите свој проблем повереницима

У петак, 4.10. ТВ Пожега емитовала је прилог о посети председника општине Пожега Ђорђа Никитовића и сарадника домаћинству породице Гавриловић. Разлог посете је хуманитарна донација коју су представници општинске власти уручили Жаклини Гавриловић. Онако како и доликује, на сва звона… И један бубањ. Наглашавајући своју страначку припадност!

Жаклина је наша суграђанка која живи у тешким условима. О проблемима са којима је суочена многи од вас сазнали су након апела Иницијативе за Пожегу, док су неки и раније били упознати са њеном ситуацијом. Али не и ПОВЕРЕНИШТВО СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ! Да Жаклина Гавриловић постоји сазнали су 30. августа, на њено дотадашње обраћање општини за било какву помоћ, нису реаговали.

Међутим, 4.10.2019. пред камерама локалне телевизије нешто другачија изјава: „Трудићемо се да УВЕК будемо ту на располагању, и као повереништво Српске напредне странке, и као неки органи у општини…“

Тако су пратећи трасиран пут и црвене стрелице дошли на адресу Павла Штула бб да сниме рекламни спот. У коме се посебно истиче један детаљ… ОНИ су ти који ће позвати раднике ЈКП, и ОНИ су ти који ће обезбедити машину да би се проблем канализације коначно санирао и иста привела намени.

Иницијатива за Пожегу упутила је још 5. септембра званичан захтев ЈКП „Наш Дом“. Тада смо тражили да одмах по пријему захтева дежурна екипа изадје на поменуту адресу, утврди недостатке и да у што краћем року омогући несметано коришћење канализације. Ништа није предузето. Евидентна грешка начињена је из незнања. Оно што тада нисмо знали је да је овлашћени посредник између грађана Пожеге и ЈКП „Наш Дом“ повереништво Српске напредне странке.

zahtev za naš dom

Zahtev (molba) Inicijative za Požegu, upućen JKP Naš Dom

 

Након овог прилога ствари су далеко јасније: директор доноси одлуку, шефови пишу налоге, а радници излазе на терен, тек када повереништво да знак. Усмено или путем медија. Сада када то знамо, пратићемо упутства како се и убудуће не би поткрале исте грешке и како не би било протраћено нечијих месец дана. У очекивању да нас узвишено ЈКП удостоји одговора, а радници одраде оно за шта су плаћени…

Стручњаци за канализацију ипак се, као што сте могли и чути, налазе у повереништву. У пренесеном значењу, и ми сагласни! Ако вам, драги Пожежани, запуши канализација, обратите се повереништву. Тамо ћете наћи решење и узрок ваших проблема.

Иницијатива за Пожегу овом приликом се захваљује на новчаној помоћи коју је повереништво обезбедило породици Гавриловић, и изражава жељу да дата обећања буду испуњена!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.

Изборник