fbpx

Poverite svoj problem poverenicima

U petak, 4.10. TV Požega emitovala je prilog o poseti predsednika opštine Požega Đorđa Nikitovića i saradnika domaćinstvu porodice Gavrilović. Razlog posete je humanitarna donacija koju su predstavnici opštinske vlasti uručili Žaklini Gavrilović. Onako kako i dolikuje, na sva zvona… I jedan bubanj. Naglašavajući svoju stranačku pripadnost!

Žaklina je naša sugrađanka koja živi u teškim uslovima. O problemima sa kojima je suočena mnogi od vas saznali su nakon apela Inicijative za Požegu, dok su neki i ranije bili upoznati sa njenom situacijom. Ali ne i POVERENIŠTVO SRPSKE NAPREDNE STRANKE! Da Žaklina Gavrilović postoji saznali su 30. avgusta, na njeno dotadašnje obraćanje opštini za bilo kakvu pomoć, nisu reagovali.

Međutim, 4.10.2019. pred kamerama lokalne televizije nešto drugačija izjava: „Trudićemo se da UVEK budemo tu na raspolaganju, i kao povereništvo Srpske napredne stranke, i kao neki organi u opštini…“

Tako su prateći trasiran put i crvene strelice došli na adresu Pavla Štula bb da snime reklamni spot. U kome se posebno ističe jedan detalj… ONI su ti koji će pozvati radnike JKP, i ONI su ti koji će obezbediti mašinu da bi se problem kanalizacije konačno sanirao i ista privela nameni.

Inicijativa za Požegu uputila je još 5. septembra zvaničan zahtev JKP „Naš Dom“. Tada smo tražili da odmah po prijemu zahteva dežurna ekipa izadje na pomenutu adresu, utvrdi nedostatke i da u što kraćem roku omogući nesmetano korišćenje kanalizacije. Ništa nije preduzeto. Evidentna greška načinjena je iz neznanja. Ono što tada nismo znali je da je ovlašćeni posrednik između građana Požege i JKP „Naš Dom“ povereništvo Srpske napredne stranke.

zahtev za naš dom

Zahtev (molba) Inicijative za Požegu, upućen JKP Naš Dom

 

Nakon ovog priloga stvari su daleko jasnije: direktor donosi odluku, šefovi pišu naloge, a radnici izlaze na teren, tek kada povereništvo da znak. Usmeno ili putem medija. Sada kada to znamo, pratićemo uputstva kako se i ubuduće ne bi potkrale iste greške i kako ne bi bilo protraćeno nečijih mesec dana. U očekivanju da nas uzvišeno JKP udostoji odgovora, a radnici odrade ono za šta su plaćeni…

Stručnjaci za kanalizaciju ipak se, kao što ste mogli i čuti, nalaze u povereništvu. U prenesenom značenju, i mi saglasni! Ako vam, dragi Požežani, zapuši kanalizacija, obratite se povereništvu. Tamo ćete naći rešenje i uzrok vaših problema.

Inicijativa za Požegu ovom prilikom se zahvaljuje na novčanoj pomoći koju je povereništvo obezbedilo porodici Gavrilović, i izražava želju da data obećanja budu ispunjena!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.

Izbornik