fbpx

Промене на челу пожешке општине – само козметичке

Да су промене на челу пожешке општине само козметичке, постаје сваким даном све јасније. И даље се наставља са дискриминацијом неистомишљеника.

Најновији пример врло је индикативан. Само дан пре отварања Porock festivala, руководство Спортско културног центра обавестило је организаторе да градска галерија неће бити слободна те вечери.

Иако су организатори Пожешког rock фестивала отварање најавили месец и по дана пре спорног датума. Отказано им је у задњи час и пожешка публика биће ускраћена за још једну промоцију истинске културе.

Време је да директор Спортско културног центра, Срђан Стевановић, поднесе оставку на функцију коју обавља, јер се од самог ступања на дужност понаша срамно. Време је да господин Стевановић схвати да становништво Пожеге не чине само љубитељи трубе и кола око земљаног лонца са свадбарским купусом. У Пожеги живе и људи који имају интересовање и за неке другачије садржаје. Не може делити људе на грађане првог и другог реда. На оне којима је дозвољено све и оне којима је забрањено све. Овакво његово понашање је образац. Није више у питању усамљени гаф. Зато је време за оставку.

Иницијатива за Пожегу оштро протестује поводом овог задњег инцидента и позива све надлежне на одговорност јер су још једном нанели штету угледу Пожеге. Суграђане позивамо да дођу на концерте у суботу и недељу вече на Тргу слободе. Да сви заједно покажемо да има и нас које занима уметност чија сврха није величање „вође“ и његових локалних послушника.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.

Изборник