fbpx

ЗИМСКЕ ВЕСТИ ИЗ ПОЖЕГЕ

– Почела вакцинација у нашем граду. Одржава се у Градској галерији. Подршка!

– Начелник ОУ Пожега Мирослав Ковачевић постао Заменик начелника ОУ, а нова Начелница ОУ постала Славица Петровић. Срећно!

– Против Председника општине поднета пријава да је банчио у некој фризерској крчми у околини града за дочек Нове године и Божић? Но-но, постоји забрана окупљања, а први међу нама мора да буде пример. Данак неискуству.

– У Предшколској установи „Олга Јовићић Рита“ разрешен члан (изабран за председника) Управног одбора Милена Шојић Ивановић, због сукоба интереса јер је била и представница локалне самоуправе и одборник у СО Пожега. Чека се именовање новог члана. Постоје одређене гласине – правда за Божићев кадар!

– ЈКП „Наш дом“ од децембра наплаћује нову ставку потрошачима – „Трошкови одржавања водоводног прикључка“ – 150,00 дин месечно. Планирани годишњи приход од накнаде за одржавања водомера 15.600.000,00 динара. Берићетно, нема шта! Само треба проверити да ли је и дозвољено.

– Снег ретко, али квалитетно пада. Три – четири дана довољно је да пада „не да покрије брег“, него да покаже квалитет радова МИНКОП-а и ЈКП „Наш дом“. Повећан број падова суграђана. И гомила снега. Има и заборављених путних праваца. Но, време је на нашој страни.

– Колектив ОШ „Емилија Остојић“ гласао за новог директора: Јелена Цицовић 83 гласа, Милован Мићо Мићовић 38 гласова. Чека се одлука Министарства просвете. Из искуства знамо да се колектив слабо пита. Осим ако Мићо није повукао документа.

– Прича се да следеће седмице омања група запослених из Општине Пожега путује у Краљево у познату институцију за борбу против криминала. У прву посету као сведоци. После их можда питају како су се запослили у ОУ за време забране запошљавања? Ко ће га знати?

– Прича се још да одређена госпођа ставља гипс на здраву руку да би одложила рочиште. Правда је спора, али достижна. Можда то и није истина?

– Ове године Пливање за часни крст било у организацији Бранка Симовића. Не даде му се. Све припремио, али му не дозволише због пандемије. Џаба је бубњао. Али се зато прописно смрзао на Златибору на отварању Златне гондоле. Саосећамо!

 

– За крај једна непроверена вест – калиф уместо калифа – Иван Новаковић уместо Ђорђа Никитовића. Упс!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.

Изборник